( 0 ) Продукти в количката |  Регистрация  Вход за клиенти
КАТЕГОРИИ
Касови книги 2021
Намаление!!!
Книги
Формуляри
Игри
Картички
Календари, азбучници и други изделия
Електронни издания и продукти
   
НОВИНИ и предстоящи издания
График на работа в условията на ИП Ковид-19
Информираме нашите клиенти, че през периода няма да работим чрез директни продажби. Ще можем да изпълняваме онлайн поръчки един път седмично, които ще експедираме по Спиди в сряда, когато ще има...

Отпадат ли касовите книги?
Книгите за дневните финансови отчети вече не подлежат на проверка от НАП. Книгите обаче не отпадат, защото могат да бъдат Регистър за ползваните касови бележки от кочан, както и да съхраняват...

 
ПРОДУКТИ  - Книги

Счетоводство на туристическото предприятие. С обща теория на счетоводството
Райна Начева

Настоящият учебник е предназначен за учениците от техникумите по икономика и хотелиерство.Той е написан в съответствие с утвърдената от Министерството на образованието и науката учебна програма за дисциплината и с нормативните документи за счетоводството, в сила от 01.01.2002 г.

Учебният материал е разработен в две части : обща теория на счетоводството и счетоводство на туристическото предприятие.Във втората част са включени само специфичните за туристическата дейност отчетни обекти .Обемът им е съобразен с профила на специалностите “Мениджмънт в хотелиерството” и “Организация и управление на туризма”.Към всяка тема има решени и нерешени задачи за самостоятелна подготовка. Учебникът съдържа и тестове за проверка на знанията.

Учебникът ще е полезен и за студентите от специалност “Туризъм” към УНСС, за практикуващите счетоводители и за широк кръг от читатели на счетоводна литература.

© Райна Желева Начева, 2002 г.
© издателство “ФорКом”, София, 2002 г.ISBN 978-954-464-127-0


Издание : 1
Година на издаване : 2002
 
 

 
 
  начало | библиография | ресурси | продукти | ФорКОМ ® | кaрта на сайта | контакти
  2008© Издателство “ФорКОМ®”