( 0 ) Продукти в количката |  Регистрация  Вход за клиенти
КАТЕГОРИИ
Касови книги 2021
Намаление!!!
Книги
Формуляри
Игри
Картички
Календари, азбучници и други изделия
Електронни издания и продукти
   
НОВИНИ и предстоящи издания
График на работа в условията на ИП Ковид-19
Информираме нашите клиенти, че през периода няма да работим чрез директни продажби. Ще можем да изпълняваме онлайн поръчки един път седмично, които ще експедираме по Спиди в сряда, когато ще има...

Отпадат ли касовите книги?
Книгите за дневните финансови отчети вече не подлежат на проверка от НАП. Книгите обаче не отпадат, защото могат да бъдат Регистър за ползваните касови бележки от кочан, както и да съхраняват...

 
ПРОДУКТИ  - Календари, азбучници и други изделия


Ученически дневник, тетрадката ми по всичко
Ясен Висулчев, Мария Танева, Вяра Висулчева, Гергана Дерменска, Ясен Висулчев и съмишленици
Дневник на ученика и тетрадката ми по всичко
Бренд Личен код - лого  Личен код.
Името.
Ученически дневник, органайзер, бележник, записник... Все пак, Дневникът Тетрадка ли е, макар и по всичко? От всякаква „неученическа” гледна точка може да бъде наречена и така, защото, както е известно от практиката, ученикът винаги си има самобитна „тетрадка по всичко”, която управлява сам. Защо да не е тази, при това по-специална и обогатена със съдържание и екстри?
Съставителите и дизайнерите, ползвайки абитуриентски опит, създадоха за вас тази брошура, проектантите и печатарите вложиха допълнителни екстри и ето – тя е пред вас!
Мисия:
Да служи на учениците като ефективно организационно средство на ниво обща организация.
Съдържа:
Вечен календар за една учебна година - от септември до август (в него трябва да бъдат отбелязани допълнително дните от седмицата), няколко седмични програми, ефективни системи за организация на учебните предмети и техните задания, изисквания и специфики, страници за задачи и забавление – от тайни азбуки, през рецепта за гигантски сапунени балони, до лист с полезни подсказки. Като всяка тетрадка по всичко, нашата предлага и място за писане както на обикновени страници с широки редове, така и на хитроумно перфорирани за оригиналност листа!
Проектирахме нашия дневник на ученика да е практичен, здрав и полезен, за да се използва безусловно през цялата учебна година.
Дневникът или Тетрадката по всичко е с размер А5 – като всички „малки“ тетрадки – и има 84 страници, от които четири (с календара!) са цветни. Опитахме се да направим корицата възможно най-здрава, без да правим тетрадката прекалено тежка, като използваме качествени материали и гланц. Ще бъде удоволствие и чест за нас, ако ви хареса!
 
Дневникът на ученика е измислен и направен в България, защото поддържаме българското.
Тегло: около 90 грама.


ISBN 3800054805333


Издание : 2
Година на издаване : 08-12-2014
Ученически органайзер, второ издание на Тетрадка по всичко.  
Време за доставка : 2-3 дни 

3.00 лв. с включен ДДС.
За мислещите по европейски: 1.53 евро с включен ДДС. 
 
  начало | библиография | ресурси | продукти | ФорКОМ ® | кaрта на сайта | контакти
  2008© Издателство “ФорКОМ®”