( 0 ) Продукти в количката |  Регистрация  Вход за клиенти
КАТЕГОРИИ
Касови книги 2019
Намаление!!!
Книги
Формуляри
Игри
Картички
Календари, азбучници и други изделия
Електронни издания и продукти
   
НОВИНИ и предстоящи издания
Многомерен медиум: Процесът ОМ на страниците на Литературен свят
Днес онлайн списанието Литературен свят публикува рецензия на книгата "В историческото бъдеще на реалността" от Георги Николов.

Многомерен медиум: Процесът Ом - нова книга
Излезе от печат "Многомерен медиум: Процесът Ом" с автор Ясен Висулчев.

 
ПРОДУКТИ  - Книги

Бюджетно счетоводство (2-ро издание)
Иван Златков

    Предмет на книгата е организацията и методологията на счетоводството в бюджетните предприятия като съществена част от държавния сектор на Република България. В първа глава се разглеждат особеностите на бюджетното предприятие като обект на счетоводството. Във втора глава се изследват въпросите на организацията и методологията на счетоводството в бюджетните предприятия от различен тип - на пълна бюджетна издръжка и на смесена издръжка с преобладаване на относителния дял на бюджетните или извънбюджетните средства.
    В трета глава се разглеждат въпросите, възникващи при годишното счетоводно приключване на бюджетните предприятия. Четвърта глава е отделена за практически примери за текущото и периодично счетоводно отчитане. Като приложение е публикуван Законът за устройството на Държавния бюджет. Настоящето второ издание е преработено и допълнено. Книгата е предназначена за изучаващите бюджетното счетоводство, както и за практикуващите го.


© д-р Иван Златков, дипломиран експерт-счетоводител
© 1994, 1997, Издателство "ФорКом",  София 1164, ул. Хр. Смирненски 29-33, тел./ факс (+359 2) 963-32-32ISBN 954464066-5


Издание : 2
Година на издаване : 1997
преработено и допълнено 
 

 
 
  начало | библиография | ресурси | продукти | ФорКОМ ® | кaрта на сайта | контакти
  2008© Издателство “ФорКОМ®”