( 0 ) Продукти в количката |  Регистрация  Вход за клиенти
КАТЕГОРИИ
Касови книги 2019
Намаление!!!
Книги
Формуляри
Игри
Картички
Календари, азбучници и други изделия
Електронни издания и продукти
   
НОВИНИ и предстоящи издания
Многомерен медиум: Процесът ОМ на страниците на Литературен свят
Днес онлайн списанието Литературен свят публикува рецензия на книгата "В историческото бъдеще на реалността" от Георги Николов.

Многомерен медиум: Процесът Ом - нова книга
Излезе от печат "Многомерен медиум: Процесът Ом" с автор Ясен Висулчев.

 
ПРОДУКТИ  - Касови книги 2019

Касова книга за касов апарат с дати+подвързия, малка {об. х-я, 372 стр.}, за старите касови апарати, 4,20 лв. с ДДС
ФорКом

Книга за дневните финансови отчети за СТАРИ касови апарати. Ако започвате новата година с такъв апарат, е по-удобно да работите с тази книга.

За касови апарати, които още не са подменени или адаптирани към измененията на Наредба Н-18 от 30.09.2018.

Внимание, към декември 2018 количествата са ограничени!

Книга за дневните финансови отчети, КДФО (Касова книга за касов апарат) с календар за високосна година. Първата в България касова книга за касов апарат с предварително отпечатани страници и дати.

Какво е новото?
Дизайнът на касовата книга е съобразен с изискванията на Наредба Н-18, ЗДДС и добрите практики.
Добавени са полезни полета за записи, като така се намалява рискът да бъде пропуснато нещо.
Подходяща за бензиностанции - предвидена е зона за попълване показанията на броячите при търговия с течни горива.
Има по осем записа за въвеждане и извеждане на суми от касата. Когато броят на извежданията на пари от касата са повече от осем, записите могат да бъдат продължени в намиращата се под тях зона за броячите на течни горива.

Проектът е разработен след пълен анализ на нормативната база, което предпазва от пропуски поради липса на задължителни реквизити.

Няколко думи от проектанта:
„Касовата книга на пръв поглед изглежда твърде сложна за попълване – има застрашителен вид с тези многобройни кутийки за попълване, някои от които с неясно предназначение. Тяхното присъствие обаче е необходимо и задължително - то се определя от нормативната уредба и от нейното внимателно анализиране.

Ние гарантираме, че няма поле в касовата книга, което сме сложили, само за да тормозим касиерите.

При реалното използване на Касовата книга се оказва, че от цялата тази сложност се попълват само около 6-8 полета. Това са масовите случаи на използване.
Можем да обучим вашите касиери. Човек, който веднъж е ползвал книгата, след това не се нуждае от обяснения.

Някои клиенти имат усещането, че нашата касова книга е ненужно усложнена и може да използват друга, която съдържа само няколко полета за попълване. Ние също бихме искали в Касовата книга да има само 3-4 полета. Но в крайна сметка „Светът е голям и спасение не дебне отвсякъде”, докато рискът си е риск...
По-добре в касовата книга да има всички необходими реквизити, отколкото да липсва някой и при проверка да имаме главоболия..!"

Защо книгата изглежда сложно, а с нея се работи лесно?
Не се налага попълване на всичките над 40 полета с постоянни реквизити, като обикновено се попълват под 8 от тях. Наличието на пълния нормативно изискуем набор от реквизити гарантира, че при възникване на казус той трудно ще бъде пропуснат. Попълнените примери и препоръки опростяват работата на касиера и методолога-счетоводител.
Лесна е за ползване, тъй като всяка страница за деня е разделена по височина на две основни зони: приход (в плюс) и разход (в минус). Удобна обобщаваща таблица за приключване на деня.
Касова книга е създадена така, че да е компактна и удобна – 132 х 200 мм. Обемен показалец по десния обрез за лесно намиране на месеците и датите. Иновативен начин за прошнуроване и архивиране, като отворите за прошнуроване имат двойна функция – служат и за архивиране в класьор или папка.

Ако имате въпроси – звъннете на нашите телефони и ще ви помогнем за работата с книгата. И ние я попълваме ежедневно!ISBN 380005480357-5


Издание : 14
Година на издаване : 17-11-2017
Ограничени количества! За касови апарати, които още не са приведени в съответствие с измененията от 30.09.2018 на Наредба Н-18. 
 

 
 
  начало | библиография | ресурси | продукти | ФорКОМ ® | кaрта на сайта | контакти
  2008© Издателство “ФорКОМ®”