( 0 ) Продукти в количката |  Регистрация  Вход за клиенти
КАТЕГОРИИ
Касови книги 2022
Намаление!!!
Книги
Формуляри
Игри
Картички
Календари, азбучници и други изделия
Електронни издания и продукти
   
НОВИНИ и предстоящи издания
График на работа в условията на ИП Ковид-19
Информираме нашите клиенти, че през периода няма да работим чрез директни продажби. Ще можем да изпълняваме онлайн поръчки един път седмично, които ще експедираме по Спиди в сряда, когато ще има...

Отпадат ли касовите книги?
Книгите за дневните финансови отчети вече не подлежат на проверка от НАП. Книгите обаче не отпадат, защото могат да бъдат Регистър за ползваните касови бележки от кочан, както и да съхраняват...

 
НОВИНИ
ЗУЕС се промени, очаквайте петото издание на Под един покрив или Пътеводител за живота в етажната собственост
08-08-2011

ЗУЕС - третата промяна е публикувана на 26 юли 2011 г. в ДВ 57/2011. Санирането на сградите с европейски помощи е една от поантите на изменения Закон за управление на етажната собственост. Санирането на сградите в режим на етажна собственост е и един от полезните нови раздели в петото издание.

Добрата новина е, че заведената досега Книга на собствениците може да не бъде заменяна от нова Книга на етажната собственост. Дали част от добрите практики са станали част от нормативните изисквания или обратното? Домоуправителите, живеещите в етажни собствености и кметовете ще узнаят това от петото издание на ПЕП. 

Очаквайте петото издание на Под един покрив през септември 2011 г. Г-н Юрисконсулов, г-жа Общинарова и Първан вече обсъждат оживено промените, надзъртайки час по час в сайта на МРРБ, надявайки се документите по програмите за саниране, както и останалите подзаконови документи, произтичащи от промяната на ЗУЕС, да излязат навреме.


 
  начало | библиография | ресурси | продукти | ФорКОМ ® | кaрта на сайта | контакти
  2008© Издателство “ФорКОМ®”