( 0 ) Продукти в количката |  Регистрация  Вход за клиенти
КАТЕГОРИИ
Касови книги 2022
Намаление!!!
Книги
Формуляри
Игри
Картички
Календари, азбучници и други изделия
Електронни издания и продукти
   
НОВИНИ и предстоящи издания
График на работа в условията на ИП Ковид-19
Информираме нашите клиенти, че през периода няма да работим чрез директни продажби. Ще можем да изпълняваме онлайн поръчки един път седмично, които ще експедираме по Спиди в сряда, когато ще има...

Отпадат ли касовите книги?
Книгите за дневните финансови отчети вече не подлежат на проверка от НАП. Книгите обаче не отпадат, защото могат да бъдат Регистър за ползваните касови бележки от кочан, както и да съхраняват...

 
НОВИНИ
Регистър на етажните собствености и Домова книга по ЗУЕС - 2010
21-01-2010

Домовата книга, Под един покрив, Регистъра на разчетите в ЕС и Книгата за приходите и разходите в ЕС, комплектовани в стартовия пакет по ЗУЕС "Домова книга +" са в ръцете на потребителите вече няколко месеца. Много домсъвети на етажни собствености са започнали попълването на Домовите книги, отчитайки удобството, но и срещайки първите трудности.

Това е причината книгата с коментари, добри практики и нормативни актове "Под един покрив" да претърпи три разширени и допълнени издания. Авторите вече работят и по четвъртото издание.

Междувременно авторският екип, в който влезе и Админов, напредна в развитието на издателския проект по ЗУЕС - разработката на Интернет-приложения в помощ на общините и на етажните собствености.

Приложението за общините облекчава тяхната работа при регистрирането и работата с етажните собствености в съответствие с изискванията на ЗУЕС и подзаконовите актове. То има богата функционалност и е предвидено да бъде вграждано с линк или по друг подходящ начин в съществуващите сайтове на общините. При усъвършенстване на нормативната уредба е предвидено актуализирането му от нас и нашите програмисти да става своевременно и онлайн. Администрирането и попълването на информацията става също онлайн от съответните общински длъжностни лица и управителите на ЕС. Една от основните ни цели е, създавайки добра функционалност, да се погрижим за персонализиране на дизайна, слагайки логото и името на общината.

В случай че общината прояви интерес към разработката, с която се надяваме да представим модерно и ефективно решение на процесите, процедурите и действията на общините и управителните органи на етажните собствености, разчитаме да се свържете с нас по електронната поща на издателството. Ще направим необходимото разработката да бъде представена по подходящ начин на експертите.

 

www.domsavet.com –
самоорганизиране на етажната собственост в интернет

За напредналите домсъвети правим специална интернет страница. Там нещата ще стават лесно и според изискванията на ЗУЕС.

 На нея ще можете в реално време да проведете и отчетете гласуването с фамозната таблица, подготвена предварително на сайта от домсъвета. Помислено е как да стане и ако няма интернет в залата на събранието.

Влизайки в удивителния свят на мрежата, вие ще имате свое място, сами ще решавате кои документи ще публикувате за всички или само за съседите под вашия покрив, ще правите своите съобщения и обсъждания, ще слагате снимки и много други. Ще можете да изпратите линк, например на кмета, където той да надзърне и да се включи в някоя важна дискусия.

Ще се погрижим да има информация, необходима на всяка етажна собственост – кой да оправи покрива, водопроводния щранг или канала, кои санират качествено и евтино, близките ключари, майстори на фаянса и на плочките...

Ще имате възможност да попитате г-н Юрисконсулов или г-жа Общинарова за възникнал казус, да споделите случка с Първан и други колеги. Да синхронизирате със съседни домсъвети идеите си, да организирате в квартала облагородяване на прилежащите площи... Потребностите в живота са непредвидими, така че чакаме и вашите идеи и предложения.

Ако на някой от вас му хареса да е Професионален Домоуправител – ще може да организира за няколко етажни собствености текущата информация, архива, справките и всичко останало. Постепенно ще изпълните със съдържание интернет-страничката на всяка етажна собственост.

За защитата на информацията и нейната поверителност ще се погрижим съвместно. Вие, като не споделяте своите потребителски данни и парола, ние – като пазим сайта и постоянно се грижим за неговата защита и сигурност.

от издателството, Юрисконсулов, Общинарова, Админов и Първан.


 
  начало | библиография | ресурси | продукти | ФорКОМ ® | кaрта на сайта | контакти
  2008© Издателство “ФорКОМ®”