( 0 ) Продукти в количката |  Регистрация  Вход за клиенти
КАТЕГОРИИ
Касови книги 2022
Намаление!!!
Книги
Формуляри
Игри
Картички
Календари, азбучници и други изделия
Електронни издания и продукти
   
НОВИНИ и предстоящи издания
График на работа в условията на ИП Ковид-19
Информираме нашите клиенти, че през периода няма да работим чрез директни продажби. Ще можем да изпълняваме онлайн поръчки един път седмично, които ще експедираме по Спиди в сряда, когато ще има...

Отпадат ли касовите книги?
Книгите за дневните финансови отчети вече не подлежат на проверка от НАП. Книгите обаче не отпадат, защото могат да бъдат Регистър за ползваните касови бележки от кочан, както и да съхраняват...

 
НОВИНИ
Албум на счетоводните документи 2009
20-12-2008

Уважаеми читатели,

Днес към 12 часа беше подписано Споразумение между Издателство ФорКом и РКонсулт с управител Димитър Радонов. То касае декларираният от г-н Радонов тираж.

Към неговото издание "Албум на счетоводните документи 2009" беше подготвено и ще бъде добавено листче с грешки (т.н. ерата) със следния текст:
====================
В „Албум на счетоводните документи 2009" издаден от РКонсулт, с обявен издател на титула издателство „Икономика прес”, със съгласието на издателство ФорКом® ООД са използвани материали от „Албум на първичните счетоводни документи", ФорКом, второ и трето издания от 1996 и 2003 г. От второто издание са ползвани графични образци, от третото – графични образци и текстове.
Авторските права върху тези материали в „Албум на счетоводните документи 2009” са на ФорКом®.
Използването им с търговска и нетърговска цел е разрешено само с писмено съгласие от издателство ФорКом. Цитирането на изданията на ФорКом е задължително.
20.12.2008 г., РКонсулт ООД
====================
Страните се споразумяха финансовата и останалите части от споразумението да бъдат търговска тайна.

 


 

През последните две седмици в един от посещаваните интернет-форуми по счетоводни теми беше оживено дискутиран въпросът за изданието на фирма РКонсулт от декември 2008 "Албум на счетоводните документи 2009". Темата към днес е прочетена от близо 2100 души и продължава да се чете. 

Може да видите дискусията на http://www.odit.info/?s=6&i=131741&f=1&p=1 . (Моля, не обръщайте внимание на постовете с груб език  ).


 
  начало | библиография | ресурси | продукти | ФорКОМ ® | кaрта на сайта | контакти
  2008© Издателство “ФорКОМ®”