( 0 ) Продукти в количката |  Регистрация  Вход за клиенти
КАТЕГОРИИ
Касови книги 2024
Намаление!!!
Книги
Формуляри
  Счетоводни формуляри
  Фактури
  Банкови формуляри - АРТформи
  Формуляри за търговски обекти
  Други формуляри
Игри
Картички
Календари, азбучници и други изделия
Електронни издания и продукти
   
РЕСУРСИ
Размисли и усмивки
Статии
Нашите автори
Нашите партньори
Софтуер работещ с формулярите на ФорКом
Списък на регистрираните одитори
Нормативни актове и документи
ДДС в България и по света
   
 
ПРОДУКТИ  - Формуляри

Формулярите на издателство ФорКом
ФорКом издава широка гама формуляри. Образците, предлагани от издателството, са многократно повече от публикуваните в трето издание на "Албум на първичните счетоводни документи", Форком 2003.

От самото начало през 1989 г. са проектирани с цел максимална информационна плътност, която води до икономия на хартия и място за съхранение. Уникалният метод за проектиране на формулярите "Зоново моделиране" осигурява удобство, ергономичност и бързина на попълване.

Издателството следи ежедневно промените на нормативната база при работата по тяхната актуализация и при създаването на нови образци. В случаите, когато с нормативен документ се утвърждават само техните реквизити и начин на ползване  извършваме цялостно конструктивно, графично и технологично проектиране. Тогава се създават оригинални и удобни за ползване по целия документооборот продукти. Като примери – това е оригиналната като изпълнение (с предварително отпечатана уникална номерация) Сторно касова бележка, широко използваната Книга за дневните финансови отчети с календар (два варианта - малка и голяма), компактните Регистър за болнични листове и Регистър на рекламациите... 
Обърнете внимание и на формуляра на Сметка за изплатени суми (Сметка за хонорари), която е куплирана със Служебната бележка и всяка година успява да бъде формат А4 - тип "snap-out" (за попълване на матричен принтер и на ръка).

При създаването им са използвани различни методи за защита от фалшифициране, без това да води до оскъпяването им.
Много от тях имат допълнителни екстри като перфорации за архивиране и откъсване, номерация и т.н.
Изработват се на качествени хартии, гарантиращи сигурен отпечатък при химизираните формуляри и дълготрайност при съхранение.

 
 
  начало | библиография | ресурси | продукти | ФорКОМ ® | кaрта на сайта | контакти
  2008© Издателство “ФорКОМ®”