( 0 ) Продукти в количката |  Регистрация  Вход за клиенти
КАТЕГОРИИ
Касови книги 2024
Намаление!!!
Книги
Формуляри
  Счетоводни формуляри
  Фактури
  Банкови формуляри - АРТформи
  Формуляри за търговски обекти
  Други формуляри
Игри
Картички
Календари, азбучници и други изделия
Електронни издания и продукти
   
РЕСУРСИ
Размисли и усмивки
Статии
Нашите автори
Нашите партньори
Софтуер работещ с формулярите на ФорКом
Списък на регистрираните одитори
Нормативни актове и документи
ДДС в България и по света
   
 
ПРОДУКТИ  - Формуляри - Фактури

Фактури!

Поръчка за персонализирани фактури и протоколи – от ТУК.


Поръчка за доставка на неперсонализирани фактури – на линковете по-долу. 

С влизането на България в Европейската общност от 1 януари 2007 всички фирми работят с нови персонализирани фактури с 10-цифрова номерация от № 1.

Повече информация  

Нашия проект на фактурата е двуезичен – на български и на английски език, като банковите ни IBAN-формуляри. От това допълнително качество се пестят време и допълнителни разходи при необходимост от превод на документите на българските фирми за вътреобщностни сделки, облекчава се бизнес-комуникацията и решаването на различни правни казуси и консултации. От полза е и за организациите, имащи отношение към тези документи – митници, данъчни органи и други. Надяваме се, че нашите преводачи са намерили верния подход към терминологията, но винаги можем да прецизираме някой термин при следващите тиражи.

Образците на фактури и протоколи, разработени от ФорКом са унифицирани и отговарят на всички нормативни изисквания, удобни за работа – ергономични и икономични.

Воденият от нас онлайн-регистър на отпечатаните персонализирани фактури и протоколи гарантира последователната им номерация.

За тези, които са се насочили към новите технологии, предлагаме фактури за отпечатване на лазерни и матрични принтери. Много от софтуерните фирми са предвидили в своя фактуриращ софтуер работа с нашите бланки, които се произвеждат с уникална опорна 16-цифрова номерация и са подготвени за OCR. Това, заедно с използваните специални фонове и микротекст е защита срещу възможни фалшификации.

При персонализирането се отпечатват всички нормативно необходими данни за фирмата.

Може да се добавят адрес, телефони, МОЛ, разчетни банкови сметки, кодове и имена на банките и т.н. Може да се отпечатва и лого на фирмата-издател на фактурата.

Поръчки се приемат онлайн или на място в издателството. При правене на поръчката може да проверите дали правилно сте регистрирани в системата VIES на ЕО.

Данъчни фактури (1996-2006). Изработваме данъчни фактури от зората на възникването им. Образецът на утвърдените в страната данъчни фактури е създаден от ФорКом, като от 1996 сме актуализирали дизайна и реквизитите му многократно и своевременно.


Фактура-ЕС, А5 химизирана хартия, кочан 100 л.
За фирми, нерегистрирани по ЗДДС. Фактурите могат да се издават в 2, 3, 4 или 5 екземпляра. Кочанът е зашит с тел. Облекло от офсетова хартия, на 1/2 отгоре. Приемащо-предаваща самокопирна хартия,...
поръчай повече информация

Фактура-ЕС, А5 химизирана х-я, тройна картонена корица, кочан 100 л.
За фирми, нерегистрирани по ЗДДС. Фактурите могат да се издават в 2, 3, 4 или 5 екземпляра. Кочанът е зашит с тел. Едноцветна корица от картон с клапан-подложка, който служи за прекъсване на...
поръчай повече информация

Фактура/дебитно или кредитно известие за лазерен принтер, 2А5 в А4
ФорКом®
Цената е за един лист специална хартия за лазерен принтер с предварително отпечатани два формуляра с два еднакви опорни номера. Между формулярите има разделяща перфорация. Всеки от тях е...
поръчай повече информация

 
 
  начало | библиография | ресурси | продукти | ФорКОМ ® | кaрта на сайта | контакти
  2008© Издателство “ФорКОМ®”